Over Coaching Clinic

Coachingclinic werd opgericht begin 2015 door Jo Torfs. Het is een organisatie van verschillende coaches, die elk hun eigen discipline hebben en elkaar perfect aanvullen.

Omdat wij weten dat de ondersteuning voor bedrijven, teams en individuen niet kan afhangen van één enkele coach die ‘denkt in oplossingen’, hebben wij eind 2015 besloten om onze krachten en vaardigheden te bundelen.  Als team zijn we gaan onderzoeken wat er nodig is om coaching op de best mogelijke manier te doen. Daar iedereen in z’n eigen coaching praktijk of onderneming ervaring en kennis heeft, alsook door de eigen opleidingen van iedere coach individueel, is er heel veel informatie om te delen.

Coachingclinic is niet zomaar een coaching organisatie, maar een groep van coaches die door ervaring, heel goed weten hoe trajecten moeten aangepakt worden. Door onze kennis te delen, in overleg te gaan met elkaar en te kiezen voor een korte en doeltreffende aanpak, zijn wij een team dat zorgt voor vooruitgang en oplossingen. Alleen door samenwerking worden we beter en sterker. Het is de kracht van het team, dat ervoor zorgt dat wij in staat zijn om snelle en sterke verandering in beweging te zetten.

 

Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek. Wij overtuigen je graag van onze kracht !

 

Korte en efficiënte coaching voor particulieren en bedrijven.

  • Stabielere relaties?
  • Een bewuster en gelukkiger leven?
  • Meer succes op je werk of als ondernemer?
  • Coaching tijdens hypnose trajecten?

 

_WIM2967cropJe kunt natuurlijk wachten tot er iets verandert en geloven in het lot. Het leven overkomt je, zeg maar. Of je kunt ervoor kiezen om jezelf te veranderen met de steun van een levensgids of life coach. Een buitenstaander met onbevangen blik die je doorgrondt en de juiste tools aanreikt om mee aan de slag te gaan.

Persoonlijke coaching helpt jou obstakels te overwinnen, nieuwe inzichten te verwerven en andere keuzes te maken. Vanuit jouw vraag gaan we op zoek naar de oorzaken van je beperkingen. Je wordt je bewust van je eigen gedragingen dankzij zelfreflectie. Resultaat? Nieuwe denkpatronen, meer energie en meer zelfvertrouwen.

Wij bieden jou persoonlijke coaching, zodat je obstakels overwint, nieuwe inzichten verwerft en andere keuzes maakt.

Onze missie: 

Veel coaching-trajecten en -opleidingen duren lang en kosten veel geld. Wij bieden een alternatief: korte en effectieve behandelingen die meteen naar de kern van de zaak gaan. Voor een duurzaam in plaats van duur resultaat. We geloven ook sterk in het delen van kennis. Daarom geven we regelmatig opleidingen tot life coach.

Onze aanpak:

We zoeken het antwoord op de vragen ‘Waar zit je mee?’ en ‘Wat gaat er niet goed?’. Vervolgens maken we jou bewust van je eigen denkpatronen en reiken we de juiste oplossingen aan. Kort en kordaat, resultaat- en praktijkgericht. Zo krijg je weer controle over je leven en bereik je je doelstellingen.

de strategie van Coachingclinic :

  • Organiseert professionele opleidingen tot life coach
  • Biedt een uitgebreid aanbod aan coaching-trajecten
  • Hanteert een doel- en praktijkgerichte aanpak
  • Werkt met gecertificeerde en ervaren coaches
  • Is mee met de nieuwste ontwikkelingen in coaching
  • Test nieuwe methodes uit (bijv. geïntegreerde aanpak met hypnose, eigen ontwikkeling T-therapy …)

 

 

Coaching Clinic ontwikkelde samen met Hypno Clinic een traject dat sterk en blijvend is. De unieke combinatie van Coaching die vaak met Hypnose wordt ondersteund zorgt voor een resultaat dat blijvend is.

Links :